Taştepe Ortaokulu

Vizyon: Öğrenmeyi yaşam felsefesi haline getiren, sorumluluk sahibi, ilçesinde ve ilinde örnek gösterilen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Toplumun kültürel değerleri temel alınıp, ahlaki değerlerden ödün vermeden sürekli artan bir başarıyı hedefleyen, muasır bir seviyeye sahip yaşanası bir toplum için yeni yaklaşımları takip eden, çağın gerektirdiği bilgiler ile donanmış ve sosyal ilişkileri kuvvetli bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: Okulumuz İlçemizde Yapılan birden fazla resim,şiir ve kompozisyon alanında önemli ilçe dereceleri yapmış,teog sınavında birden fazla öğrencisi değişik liselere fen lisesi,öğretmen lisesi,sosyal bilimler lisesi,anadolu lisesi,endüstri meslek ve imam hatip liselerine yerleştirmiştir.

Saatler: 08:50-15:10
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Okulumuz Taşıma Merkezidir.Taştepe Mahallesinde bulunan öğrenciler için okulumuzda 12 (on iki)adet servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz İl ve İlçe çapında yapılan sportif faaliyetlerde etkin olarak yer almaktadır. Okulumuzda 1 futbol,1hentbol,1Voleybol,1Hentbol,1 Santranç takımı bulunmakta ve İlkokul Okul sporları branşında lisanslı öğrencilerimiz bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda Bilimsel etkinlikler konusunda Mahalli çalışmalar yer almaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuz Trabzon Arge Birimi tarafından Mesleğini Keşfet Küçük Mucitler yarışmasında Araklı ilçesinde Elemeleri geçmiştir.Trabzon´da sergilenme imkanı bulmuştur. Her okulun Projesi olsun Kapsamında okulumuzda Sıralar Üzerine Sanatsal Dokunuşlar İsimli projemiz ön elemeyi geçmiş,değerlendirme aşamasına ulaşmıştır. Okulumuzda Milli Eğitim bakanlığınca yürütülen Okullar hayat olsun projesi uygulanmaktadır.Ayrıca Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim bakanlığı işbirliğinde yürütülen uygulamalarda okulumuz yer almaktadır.

Telefon - 4627332383 /

WEB - https://tastepe.meb.k12.tr

Adres - TAŞTEPE MAH. TAŞTEPE MERKEZ KÜME EVLERİ TASTEPE ILKOKULU BLOK NO: 69 ARAKLI / TRABZON

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Taştepe Mah.Araklı/TRABZON

Ulaşım Okulumuza öğretmenler için Araklı´dan günlük olarak özel öğretmen servisi kalkmaktadır.Ayrıca Trabzondan gelen öğretmenler için servis imkanı bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Trabzon iline 60 km, Araklı ilçesine 21 km uzaklıktadır.